Στην πραγματοποίηση 4ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας προχωρούν οι ηλεκτροδηγοί του Τραμ, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, από τις 10.00 το βράδυ έως τη λήξη των δρομολογίων
Οι εργαζόμενοι ηλεκτροδηγοί σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Φτάσαμε μετά από 2,5 χρόνια, οι Ηλεκτροδηγοί ΤΡΑΜ, με τις καθημερινές υπεράνθρωπες προσπάθειες και με το φιλότιμο τους, να προσπαθούν να βγάλουν εις πέρας, ένα συγκοινωνιακό έργο με το ελάχιστο επιτρεπτό όριο ασφάλειας. Παρά τις αλλεπάλληλες επιστολές διαμαρτυρίας, εξώδικα, στάσεις εργασίας, δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα και σήμερα, καμία ορατή βελτίωση στο δίκτυο της γραμμής ΤΡΑΜ, όσο αφορά το θέμα της Νέας Τηλεματικής.
Μετά και την τελευταία ενέργεια που πραγματοποιήσαμε, στο πλαίσιο επίλυσης του ζητήματος (Δημόσιος διάλογος με την ΣΤΑΣΥ στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας και αναστολή στάσης εργασίας στις 6/10/2021), την παραδοχή της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ για τη σοβαρότητα του προβλήματος, προτάσεις από την πλευρά της εταιρίας για επιπλέον πίστωση χρόνου, χωρίς όμως να παρουσιαστούν ουσιαστικές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, το ΔΣ του ΣΗΤΑ αποφάσισε την πραγματοποίηση 4ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας την Παρασκευή 15/10/2021 από τις 22:00 μ.μ. έως τη λήξη των δρομολογίων και επιπρόσθετα το ζήτημα να ακολουθήσει την νομική οδό, μέσω των δικηγόρων του σωματείου».
«Ζητάμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την αναστάτωση που θα δημιουργηθεί, περιμένουμε την κατανόησή του και ελπίζουμε να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων, διεκδικώντας μαζί ποιοτικότερα και ασφαλέστερα δρομολόγια για τη γραμμή ΤΡΑΜ» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.
Δείτε επίσης: Γ. Καραγιάννης: Το τραμ ξεκινά δρομολόγια τον Νοέμβριο στον Πειραιά
- Τουρκία: Καταδίκη της επίσκεψης του ισραηλινού υπουργού Μπεν Γκβιρ στην Πλατεία των Τζαμιών
- Απεργία σε εργοστάσια παραγωγής μαχητικών αεροσκαφών της Boeing στις ΗΠΑ
- Στα νέα της Δευτέρας: Οι τουρκικές προκλήσεις και το 1973
- Χαλκίδα: Κολλημένη η παλιά γέφυρα στον πορθμό του Ευρίπου προκαλεί κυκλοφοριακό χάος
- Χιλή: Τέσσερις εργάτες νεκροί από την κατάρρευση στο ορυχείο χαλκού – Ένας ακόμη αγνοούμενος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr