Σε ύφεση είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης σε δασική έκταση, στην περιοχή του Φενεού, της Κορινθίας, ανέφερε ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Υπάρχουν μεγάλες καταστροφές, καθώς έχουν καεί σπίτια στην κοινότητα Καστανιά και ποιμνιοστάσια, ενώ σημαντικές ζημιές έχουν υποστεί δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης, αντλιοστάσια και γεωτρήσεις, προσέθεσε.
Ακόμα, επισήμανε ότι έχουν καταγραφεί ζημιές στην περιοχή Λαύκα, καθώς και στις περιοχές της Στυμφαλίας και του Φενεού.
Επιπλέον, ο δήμαρχος ανέφερε ότι οι κάτοικοι που είχαν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους λόγω της φωτιάς επιστρέφουν σιγά-σιγά, προσθέτοντας ότι υπήρξε μέριμνα για τη φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία της περιοχής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ