Εργαζόμενος σε κρεοπωλείο στο Ηράκλειο Κρήτης τραυματίστηκε στο χέρι και την κοιλιά του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού site ενημέρωσης, πρόκειται για έναν 52χρονο, εργαζόμενο σε κρεοπωλείο ο οποίος την ώρα που έκοβε κρέας του ξέφυγε το μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρχικά στο χέρι αλλά και στην κοιλιά.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Άνδρες της Αστυνομίας ερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.
Δείτε επίσης: Κόπτσης για ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δόθηκε εντολή για ΕΔΕ – Θα υπάρξουν αυστηρές ποινές» (vid)
- Ο Τραμπ αναγνωρίζει τον κίνδυνο ύφεσης, αλλά προαναγγέλλει ισχυρή οικονομική ανάπτυξη
- Ουκρανία: Τραυματισμός οκτώ ρώσων πυροσβεστών από επίθεση drones στη Χορλίβκα
- Η CIA προγραμματίζει την κατάργηση 1.200 θέσεων εργασίας, σύμφωνα με την Washington Post
- Γερμανία: Πολιτικά κίνητρα πίσω από την κατάταξη της AfD ως δεξιάς εξτρεμιστικής οργάνωσης
- Η γερμανική κυβέρνηση απαντά στον Ρούμπιο σχετικά με την τυραννία που μεταμφιέζεται σε δημοκρατία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr