Κατέληξαν ο πεζός και ο οδηγός της μοτοσικλέτας
Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα που έχει κατεύθυνση προς Αθήνα κοντά στον Ασπρόπυργο το οποίο μάλιστα είχε και δύο νεκρούς.
Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό με αποτέλεσμα να μεταφερθούν και οι δυο στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άντρας, βγήκε από το αυτοκίνητό του έτσι ώστε να περάσει απέναντι και να επισκεφθεί κάποιο κατάστημα και εκείνη τη στιγμή παρασύρθηκε από τη μοτοσικλέτα.
Η σύζυγος του πεζού, ήταν στο αυτοκίνητο και είδε το δυστύχημα να συμβαίνει μπροστά της! Ως αποτέλεσμα, υπήρξε μεγάλο μποτιλιάρισμα στην περιοχή, αλλά η κυκλοφορία αυτήν τη στιγμή συνεχίζεται κανονικά.
Δείτε επίσης: Χαρά Καφαντάρη στο Politic.gr: «Απλώς παρακολουθούν την ακρίβεια, δεν παίρνουν μέτρα»
- Δημοκρατική μετάβαση στη Βενεζουέλα: Ο Ρούμπιο ανακοινώνει τις διαδικασίες για τον Αύγουστο
- Δραματικές εικόνες από ισχυρούς ανέμους που έριξαν δέντρα και κολώνες στη Δράμα
- Γιατί οι τιμές πετρελαίου δεν ξεπέρασαν τα 200 δολάρια
- Δράμα: Θεομηνία προκαλεί ζημιές με θυελλώδεις ανέμους και πτώσεις δέντρων
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: Τρίτη 21 Ιουλίου 2026
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
