Γνωστοί φαίνεται πως ήταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Οι γνωριμία τους μάλιστα μετρά πολλά χρόνια, σύμφωνα με το Πρωινό και την Κέλλυ Χεινοπώρου
Συγκεκριμένα, στην εκπομπή αναφέρθηκε: «Το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή είναι 200-300 μέτρα μακριά από το σπίτι της Κάρολαϊν. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Κάρολαϊν από μικρό παιδί. η Κάρολαϊν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης. Μάλιστα, έκαναν και καταδύσεις μαζί, άνθρωποι θυμούνται ότι έκαναν και οι τρεις: ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η Κάρολαϊν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος».
«Επιπλέον, ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί».
Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: «Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη – Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ» (vids)
- Συναρπαστική κλήρωση του Γ΄ προκριματικού γύρου του Conference League
- Ανακαλύψτε το νέο Nírema Hotel & Spa Samos-MGallery Collection που ανοίγει στις 10 Αυγούστου
- Η Ελληνική Λύση καταδικάζει την κατοχή και τη γενοκτονία στην Κύπρο
- Ενίσχυση της πυροπροστασίας στην Κρήτη: Τουρνάς και Συντυχάκης σε αντιπαράθεση
- Άντι Μπέρναμ: Οι προκλήσεις της νέας του θητείας και η υπόσχεση για ανάκαμψη
![]()
