Γνωστοί φαίνεται πως ήταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Οι γνωριμία τους μάλιστα μετρά πολλά χρόνια, σύμφωνα με το Πρωινό και την Κέλλυ Χεινοπώρου
Συγκεκριμένα, στην εκπομπή αναφέρθηκε: «Το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή είναι 200-300 μέτρα μακριά από το σπίτι της Κάρολαϊν. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Κάρολαϊν από μικρό παιδί. η Κάρολαϊν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης. Μάλιστα, έκαναν και καταδύσεις μαζί, άνθρωποι θυμούνται ότι έκαναν και οι τρεις: ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η Κάρολαϊν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος».
«Επιπλέον, ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί».
Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: «Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη – Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ» (vids)
- Ο Τραμπ αποτυγχάνει να επιτύχει συμφωνία για την Ουκρανία, δριμεία κριτική εντός ΗΠΑ
- Αμερικανός γερουσιαστής στο στόχαστρο τη Meta για τις πολιτικές τεχνητής νοημοσύνης
- Συνάντηση Τραμπ-Πούτιν: Εποικοδομητική διαβούλευση χωρίς συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία
- Επιτυχής συνάντηση Τραμπ-Πούτιν στην Αλάσκα διαρκεί σχεδόν τρεις ώρες
- Fed: Τερματισμός του προγράμματος εποπτείας για κρυπτονομίσματα από τις τράπεζες