Στη φυλακή Κορίνθου ο 20χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο

Στη φυλακή Κορίνθου ο 20χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο

Ο 20χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία ενός 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο προφυλακίστηκε από τον ανακριτή του Ναυτοδικείου Πειραιά. Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα παραμείνει στις φυλακές Κορίνθου, σε καθεστώς προσωρινής κράτησης, έως την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας, με ανώτατο όριο τους 18 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χτύπημα που προκάλεσε στο θύμα ήταν ιδιαίτερα τεχνικό και καίριο. Ωστόσο, ο 20χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι ο τραυματισμός προήλθε από συμπλοκή, χωρίς να αντιληφθεί τη θανατηφόρα κατάληξη, καθώς το πλήγμα χτύπησε την καρδιά.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε το μαχαίρι για λόγους αυτοπροστασίας και δεν είχε πρόθεση να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε τον τραυματισμό, όχι όμως και τον θάνατο του 27χρονου.

Loading

Play