Στην Αθήνα αναμένεται να αφιχθεί σήμερα ο Έλληνας πολίτης που απεγκλωβίστηκε από το Αφγανιστάν κατόπιν προσπαθειών του υπουργείου Εξωτερικών και κατόπιν οδηγιών του υπουργού Νίκου Δένδια.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Έλληνας πολίτης αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα σήμερα στις 16.35 από Ισλαμαμπάντ μέσω Αμπου Ντάμπι (πτήση ETIHAD 177).
Υπενθυμίζεται ότι ο Agajan Farhad μεταφέρθηκε την Τρίτη με ασφάλεια από την Καμπούλ στο Ισλαμαμπάντ όπου τον υποδέχθηκαν αξιωματούχοι της ελληνικής πρεσβείας.
- Κυρ. Βελόπουλος: Η πρόταση της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος «συμπεριλαμβάνει διευκολύνσεις για τις business των κολλητών του πρωθυπουργού»
- Αλλαγή τώρα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεί σε απομάκρυνση της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Σεισμική δόνηση συγκλονίζει την Αττική
- Ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Εύβοια: Αισθητός και στην Αττική
- Η κυβερνητική βούληση για μεταφορά νερού στον θεσσαλικό κάμπο είναι ξεκάθαρη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

