Οι κάτοικοι σε Σαβάλια και Αμπελόκαμπο, μετρούν τις πληγές τους από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος»

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» χτυπά από χθες και την Ηλεία. Σε πολλές περιοχές του νομού, κυρίως από τον Κάμπο μέχρι και την Αμαλιάδα, προξενήθηκαν πολλές καταστροφές από τους ισχυρούς ανέμους και των έντονων βροχοπτώσεων.

Η καταστροφή έχει οδηγήσει σε εκκένωση σπιτιών και αποθηκών καθώς έχουν πνιγεί στο νερό, ενώ αρκετά ζώα δεν κατάφεραν να επιβιώσουν των καταστρεπτικών φαινομένων.

Οι κάτοικοι έντρομοι, μετρούν τις πληγές τους και αγωνιούν για την συνέχεια καθώς το κύμα κακοκαιρίας που ακόμη φαίνεται να μην έχει περάσει.

Δείτε επίσης: Τρόμος στο Χαλάνδρι: Κατέρρευσε μπαλκόνι πολυόροφης πολυκατοικίας
- Εντυπωσιακή εμφάνιση της Χατζηλεοντή και νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νεπτούνας
- Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο με τον γαμπρό του Καργάκη να πυροβολεί κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στα Βορίζια
- Η κυβέρνηση Κοντογεώργη επαναφέρει το κέντρο στην περιφέρεια
- Την Πέμπτη στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο για τη φορολογική μεταρρύθμιση
- Προβλήματα χωρίς τέλος για τον ΠΑΟΚ στον Γ΄ γύρο του Youth League
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
