Άμεση η ανταπόκριση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα έξω από το ΚΕΠ Κορωπίου αφού ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί κατά ενός άλλου. Ο άνδρας που δέχτηκε τα πυρά διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό αφού τραυματίστηκε στο πόδι.
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργος Γεωργαντάς αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος όπως αναφέρεται στα Παραπολιτικά, μετέβησαν άμεσα στον χώρο που έλαβε χώρα το περιστατικό.
Οι Αρχές αναζητούν ένα ασημί Opel, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο δράστης ο οποίος πυροβόλησε άλλο άτομο που επενέβαινε σε λευκό όχημα.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως περίμεναν το θύμα, έχοντας στήσει παγίδα καθώς με το που εμφανίστηκε ο άντρας, περίπου στις 11:00, έξω από τα ΚΕΠ τον προσέγγισε ένα αυτοκίνητο, ερευνάται αν εμπλέκεται και δεύτερο όχημα και τον πυροβόλησαν.
Δείτε επίσης: Καταγγελίες Παπανδρέου για παρεμβάσεις από εξωθεσμικά κέντρα και παράγοντες της δεξιάς
- Πρόβειο μαλλί στη Μυτιλήνη: Διήμερη δράση για να ξαναβρεί αξία ένα κτηνοτροφικό υποπροϊόν
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: εσφαλμένη προειδοποίηση για σεισμό 9,9 Ρίχτερ και συγγνώμη από τις Αρχές
- Ξεκινά δυναμικά η Γιορτή Ψωμιού στην πλατεία Κλαυθμώνος – Στο επίκεντρο ο φούρνος της γειτονιάς και οι πιέσεις στην αρτοποιία
- Συνθετικά ναρκωτικά: Το MDMA, η «ροζ κοκαΐνη» και οι άγνωστες ουσίες που κρύβουν σοβαρούς κινδύνους
- Στροφή στην ευζωία των ψαριών: οι εξαγωγές υδατοκαλλιέργειας φτάνουν τα 672 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

