Έχει παρουσιάσει προβλήματα στην αναπνοή
Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών ένας στρατιωτικός ιατρός του Υγειονομικού ο οποίος έχει δείξει ξεκάθαρα στο παρελθόν πως είναι κατά του εμβολιασμού.
Ο γιατρός έχει παρουσιάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην αναπνοή του γεγονός που έχει κάνει πολύ σοβαρή την κατάστασή του. Να σημειώσουμε πως λόγω του ότι είναι ανεμβολίαστος βρίσκεται σε αναστολή από τότε που άρχισε να ισχύει ο νόμος της κυβέρνησης για τους υγειονομικούς.
Δεν δίσταζε μάλιστα να δώσει το παρών σε πορείες που είχαν να κάνουν με τον εμβολιασμό ενώ εμφανιζόταν και σε διαδικτυακές εκπομπές που σχετίζονταν με τον κορονοϊό. Ο ίδιος έλεγε ότι είναι υπέρ της φυσικής ανοσίας και κατά του εμβολιασμού, τονίζοντας πως εδώ και χρόνια γίνονται έρευνες για εμβόλια mRNA χωρίς όμως να έχουν κάποια επιτυχία, ενώ αναφερόταν και στην πιθανότητα το mRNA να εγκατασταθεί στο γενετικό υλικό.
«Μπορεί το mRNA να πάει στο γενετικό υλικό και να εγκατασταθεί, όπως εγκαθίσταται στις γονιδιακές θεραπείες» είναι μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του, ενώ ο ίδιος έχει υποστηρίξει πως «είναι παγκόσμια πρωτοτυπία εν μέσω πανδημίας να γίνεται εμβολιασμός».
Δείτε επίσης: «Μας τρώνε οι τύψεις που ο γιος μας δεν έκανε το εμβόλιο» είπε ο πατέρας του 27χρονου Γιώργου που πέθανε από τον ιό (vid)
- Χαρμπίν: Ο τουρισμός της ‘οικονομίας του πάγου και του χιονιού’ προσφέρει δροσιά εν μέσω καύσωνα
- Αργεντινή: Κατηγορίες σε άνδρα για την ανθρωποκτονία και διαμελισμό πέντε ανθρώπων
- Πισίνες για το σπίτι: Οι κορυφαίες επιλογές του καλοκαιριού
- Π. Φάληρο: Στον ανακριτή σήμερα η 32χρονη Αλγερινή για τον θάνατο της 3χρονης κόρης της – «Χτύπησε δύο φορές στο μπάνιο», ισχυρίζεται
- Η αύξηση των επιθέσεων στην Ουκρανία και η υποσχεμένη κατάπαυση του πυρός του Τραμπ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr