Συμπληρωματική δίωξη για συμμορία, σε βαθμό πλημμελήματος, ασκήθηκε εις βάρος δύο ατόμων που βρίσκονταν μαζί με τον 20χρονο θύμα της δολοφονίας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.
Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ένας 19χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε νωρίτερα το μεσημέρι, συνοδευόμενος από δικηγόρο, στην Α’ Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο 19χρονος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη Τετάρτη και παραμένει κρατούμενος μέχρι τότε.
Το δεύτερο άτομο δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Ήδη εις βάρος και των δύο είχε απαγγελθεί δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου. Ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 20χρονου διώκεται για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, και κρατείται μέχρι την προγραμματισμένη απολογία του την Τρίτη στην ανακρίτρια.
![]()

