Συμπλοκή μαθητή – διευθυντή σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω – Ο 16χρονος έκανε ράμματα (vid)

Ο ανήλικος μαθητής φέρεται να έχει προβλήματα στη συμπεριφορά του

Σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε σήμερα σε ένα ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω, ανάμεσα σε 16χρονο μαθητή και τον διευθυντή του λυκείου.

propoli

Συμμαθητές του ανήλικου μίλησαν στο Live News για τα όσα είδαν να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους. Οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη, ωστόσο τα πράγματα βγήκαν γρήγορα εκτός ελέγχου. Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι μαθητές, ο διευθυντής αντέδρασε με αποτέλεσμα να πλακωθεί με τον 16χρονο.

Όπως αναφέρουν, ο ανήλικος πήρε στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή για να τον κάνει να απομακρυνθεί από την είσοδο του σχολείου, εκείνος επιχείρησε να το πάρει πίσω κι έτσι τον έκανε κεφαλοκλείδωμα.

«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται».

Έσπασε το παράθυρο

Ο 16χρονος αποπειράθηκε να χτυπήσει τον διευθυντή με αποτέλεσμα να βρει το χέρι του σε τζαμαρία και να τραυματιστεί.

Στο σχολείο κλήθηκαν αστυνομικοί, με τον διευθυντή να πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση. Πέρυσι τον Δεκέμβριο, η κατάσταση είχε εκτροχιαστεί και πάλι σε αυτό το σχολείο. Τότε ένας καθηγητής μίλησε σε πολύ έντονο ύφος σε μια μαθήτρια, οι συμμαθητές της του απάντησαν, κι έτσι ήρθαν στα χέρια.

Μετά το επεισόδιο, ο καθηγητής που είχε κάνει την αρχική παρατήρηση απομακρύνθηκε από το ΕΠΑΛ και οι τόνοι για λίγες μέρες έπεσαν. Ο ανήλικος που πρωταγωνίστησε στο σημερινό επεισόδιο έκανε μαγνητική.

Προβλήματα με τη συμπεριφορά του

Χθες πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη των καθηγητών του συγκεκριμένου σχολείου για να αποφασιστεί η αλλαγή του σχολικού περιβάλλοντός του λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς.

Ο μαθητής γνώριζε ότι επρόκειτο να βγει αυτή η συγκεκριμένη απόφαση κι έτσι πήγε στο σχολείο με φίλους του για να κάνει οτιδήποτε μπορεί για να την αλλάξει.

Τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα τόσο ο διευθυντής όσο και ο μαθητής να καταλήξουν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Αιγάλεω: Άνοιξε επιτέλους το 9ο δημοτικό σχολείο μετά την περιπέτεια με την «έξωση»

Loading