«Ελπίζουμε η στήριξη που βρήκαμε στο πρόσωπο των κ.κ. Υπουργών να είναι μόνο η αρχή» αναφέρουν σε κοινό Δελτίο Τύπου οι Σύλλογοι Συγγενών Θανόντων & Πληγέντων Μάνδρας 2017 και Συγγενών Θανόντων & Εγκαυματιών 23/7/2018 στην Αν. Αττική, με αφορμή τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους πληγέντες στις δύο πολύνεκρες τραγωδίες.
«Επτάμιση χρόνια από την κόλαση της 23ης Ιουλίου 2018, οχτώ χρόνια μετά τον ορυμαγδό της 15ης Νοεμβρίου 2017 – με την απώλεια αγαπημένων μας… η Πολιτεία αποφάσισε να σταθεί δίπλα σε εμάς», προσθέτοντάς ότι απαιτούν ουσιαστική στήριξη σε κοινωνικά και οικονομικά θέματα. «Η μεγαλύτερη τιμή στα θύματα μας, ζώντες και νεκρούς· να μην μετράμε σε αυτή τη χώρα ζωές χαμένες από τα ίδια λάθη, που δυστυχώς επαναλαμβάνονται» τονίζουν.
«Δεν ζητήσαμε ποτέ χάρη. Ζητούμε την αναγνώριση, προστασία, δικαιοσύνη όλων όσων έφυγαν άδικα…», υπογραμμίζουν, επισημαίνοντας την ανάγκη για πλήρη και άμεση αποκατάσταση. «Ελπίζουμε η στήριξη… να είναι μόνο η αρχή· ότι δεν θα μείνουν όντως άνθρωποι μας πίσω» καταλήγουν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
