Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο στο Παγκράτι – Το θύμα ήταν κάτω από το αυτοκίνητο

Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο στο Παγκράτι – Το θύμα ήταν κάτω από το αυτοκίνητο

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το φονικό τροχαίο στο Παγκράτι, με μαρτυρίες που αποτυπώνουν τον πόνο και την αγωνία. Σχεδόν είκοσι τέσσερις ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο Παγκράτι, οι κάτοικοι της περιοχής εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι από την απίστευτη καραμπόλα καθώς και από τον πρόωρο θάνατο της 75χρονης γυναίκας, που έχασε άδικα τη ζωή της στην άσφαλτο. Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, που γνώριζε τη 75χρονη και την 32χρονη κόρη της με αναπηρία, περιγράφει την αγωνία που επικράτησε κατά τη διάρκεια της τραγωδίας.

«Άκουσα έναν θόρυβο που θύμιζε έκρηξη. Βγήκα από το μπαλκόνι μου για να δω τι συμβαίνει! Όταν ο οδηγός επιχείρησε να πάρει το παρκαρισμένο του αυτοκίνητο, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, χτυπώντας τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω όχημα. Αντί να ζητήσει βοήθεια, επιχείρησε να φύγει από το σημείο. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ήταν κατεστραμμένο και είδα μια γυναίκα να βγαίνει έξω, κλαίγοντας και τραβώντας τα μαλλιά της. Κανείς μας δεν γνώριζε ότι υπήρχε θύμα, κάτι που καθιστά την κατάσταση ακόμα πιο τραγική. Ένας γείτονας ανακάλυψε ότι η 75χρονη ήταν παγιδευμένη κάτω από το αυτοκίνητο.»

Η κατάσταση ήταν συγκλονιστική, με την κόρη της 75χρονης, που είναι ΑμεΑ, να φωνάζει: «Η μαμά μου, η μαμά μου! Πού είναι η μαμά μου;» Προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε, λέγοντας της ότι η μητέρα της θα είναι κάπου κοντά, αλλά τελικά ήταν το θύμα, το οποίο είχε χάσει τον σύζυγό της πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια και τώρα η κόρη της είναι μόνη της.

Σε βάρος του 84χρονου οδηγού ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη κόρη του θύματος φιλοξενείται στο Αιγινήτειο, καθώς φαίνεται να μην έχει άλλους συγγενείς εν ζωή.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play