Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο προσαγωγές για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε δασική έκταση στον Φενεό Κορινθίας.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Κορίνθου προχώρησαν στην σύλληψη δύο ανδρών για εμπρησμό από αμέλεια στην περιοχή του Φενεού κατά τη διαδικασία θερμών εργασιών με τροχό και ηλεκτροσυγκόλληση.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, συνελήφθησαν σήμερα, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κορινθίας, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για εμπρησμό από αμέλεια σε δασική έκταση κατά τη διαδικασία θερμών εργασιών, με την επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους 11.812 ευρώ.
Οι συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ