Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του
Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Κρήτης για τον εντοπισμό ενός αλλοδαπού κρατούμενου, ο οποίος έπρεπε να είχε επιστρέψει από άδεια στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς Χανίων αλλά όπως όλα δείχνουν το παρέλειψε.
Ο 35χρονος αλλοδαπός είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 19 ετών για παράνομη μεταφορά μεταναστών και για άλλα αδικήματα και εξέτιε την ποινή του στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης, από το οποίο είχε λάβει πενθήμερη άδεια και επρόκειτο να επιστρέψει το μεσημέρι της Τρίτης.
Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε και, μετά την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος, κηρύχθηκε δραπέτης. Οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν από τους αστυνομικούς βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να έχουν εντοπιστεί ακόμη τα ίχνη του 35χρονου.
Η αστυνομία της Κρήτης έχει δώσει σήμα σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας με στόχο τη συνεργασία για τον άμεσο εντοπισμό του δραπέτη.
Δείτε επίσης: Ζεφύρι: Ενέδρα και επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς (vid)
- Με ανατροπή το «4 στα 4» του Ολυμπιακού στη Water Polo League Γυναικών
- Σοκ από τον συνωστισμό στη γιορτή Ντούργκα Πούτζα στην Καλκούτα: Τουλάχιστον 17 νεκροί
- Απόλυτος ο Πανιώνιος: τέταρτη νίκη και πρωτιά στη Waterpolo League ανδρών
- Ανατροπή με Ντεμπελέ η Παρί Σεν Ζερμέν στο Στρασμπούρ
- Έκτακτη συνεδρίαση στη Βουλή για τη παροχή αμυντικής βοήθειας από την Αίγυπτο στη Σαουδική Αραβία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

