Η συνάντηση Γεραπετρίτη – Βελόπουλου, διήρκησε περίπου 15 λεπτά
Εντύπωση προκάλεσε η επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, στο γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου, στη Βουλή.
Ο κ. Γεραπετρίτης, μετέβη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στο γραφείο του κ. Βελόπουλου και η συνάντησή τους, η οποία δεν είχε προαναγγελθεί, διήρκεσε 10-15 λεπτά.
Μετά τη συνάντηση ο υπουργός είπε: «Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ήθελε πληροφορίες καθώς η κόρη του θα πάει στο Λονδίνο -και συγκεκριμένα στο LSE- για σπουδές και ο υπουργός Επικρατείας έχει διατελέσει καθηγητής στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο».
Την ίδια απάντηση έδωσε και ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Σύμφωνα με κύκλους του κόμματος του κ. Βελόπουλου, οι δύο άνδρες συζήτησαν σε χαλαρό πνεύμα και για τον εμβολιασμό.
Ο κ. Γεραπετρίτης ρώτησε τι γίνεται με τους εμβολιασμούς των βουλευτών της «Ελληνικής Λύσης» με τον κ. Βελόπουλο να απαντά: «Εγώ τους λέω ό,τι λέω και από το βήμα της Βουλής. Όσοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο να το κάνουν και όσοι δεν θέλουν ας μην το κάνουν».
Δείτε επίσης: Υπερδιπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στη νοτιοανατολική Κίνα
- Δημοκρατική μετάβαση στη Βενεζουέλα: Ο Ρούμπιο ανακοινώνει τις διαδικασίες για τον Αύγουστο
- Δραματικές εικόνες από ισχυρούς ανέμους που έριξαν δέντρα και κολώνες στη Δράμα
- Γιατί οι τιμές πετρελαίου δεν ξεπέρασαν τα 200 δολάρια
- Δράμα: Θεομηνία προκαλεί ζημιές με θυελλώδεις ανέμους και πτώσεις δέντρων
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: Τρίτη 21 Ιουλίου 2026
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
