Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» παραμένει ο Γιώργος Τράγκας – Κρίσιμες οι επόμενες μέρες
Ο δημοσιογράφος που νοσεί από κορονοϊό διασωληνώθηκε μετά από καρδιακή επιπλοκή, η οποία του προκάλεσε πνευμονικό οίδημα και οδήγησε τους γιατρούς στην τοποθέτηση στεντ.
Ακόμη, χθες τον έβαλαν σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού με την νεφρική του λειτουργία να χειροτερεύει.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» μέσω ανάρτησης στο Twitter ενημέρωσε πως «η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και στο εξής χρειάζεται χρόνος. Πρέπει να κυλήσουν οι μέρες για να δούμε αν μπορεί να βγει νικητής. Ακόμη κι έτσι, αυτές τις ώρες δείχνει πόσο μεγάλος μαχητής είναι».
Μετά από το έμφραγμα και το πνευμονικό οίδημα που υπέστη, με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, οι γιατροί εκφράζουν την ανησυχία τους για υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: 36χρονη γέννησε πρόωρα λόγω κορονοϊού κι έπειτα διασωληνώθηκε
- Ν. Ανδρουλάκης: Για πολιτική αλλαγή και τερματισμό της ηθικής και πολιτικής παρακμής
- Αρτέτα: Κριτική για την αφέλεια των παικτών της Άρσεναλ στην άμυνα
- Δαρβινικός φεμινισμός: Ανατρέποντας τις παρανοήσεις γύρω από τη σεξουαλικότητα των γυναικών
- Δωρεάν αναλήψεις από τα ΑΤΜ των ελληνικών τραπεζών από τη Δευτέρα 11 Αυγούστου
- Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Είναι ντροπή για το γένος των ανθρώπων οι σκηνές στη Γάζα – Η Εκκλησία δεν εγκαταλείπει ποτέ την ελπίδα