Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ένας 42χρονος ο οποίος πριν από δέκα μέρες, επιχείρησε να πυροβολήσει ντελιβερά στο Γαλάτσι. Ο 42χρονος Αλβανός, αρχικά διαπληκτίστηκε με τον διανομέα επειδή αρνήθηκε να του ανεβάσει τους καφέδες στο σπίτι.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΟ δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστείας και παράβασης του νόμου περί κατοχής όπλου, και βίας κατά υπαλλήλων. Μετά τον καβγά που είχαν οι δύο άντρες, ο διανομέας επέστρεψε στο μαγαζί. Ο 42χρονος Αλβανός, τον ακολούθησε μαζί με ένα ακόμα άτομο, και αφού μάλωσαν και στο μαγαζί με τον διανομέα, τον χαστούκισε και στη συνέχεια ο υπάλληλος πήγε να του ζητήσει τον λόγο.
Τότε, εκείνος έβγαλε πιστόλι θέλοντας να τον πυροβολήσει, ωστόσο ευτυχώς η σφαίρα προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα.
Δείτε επίσης: Αυξήθηκαν οι θάνατοι βρεφών λόγω της πανδημίας
- ΔΕΘ 2026: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις στάθμευσης στη Θεσσαλονίκη
- ΔΕΘ: η Imperial Brands Hellas γιορτάζει 45 χρόνια με 7 συζητήσεις για το αύριο του κλάδου
- Μπαμ με Γκουστάβο Πουέρτα: ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή
- Σοκ στην Κρήτη: διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ 2χρονο αγοράκι μετά από πτώση από μπαλκόνι
- ΔΕΘ 2026: Η Odyssey Cybersecurity φέρνει live Security Operations Center
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
