Πέντε παράτυποι μετανάστες βρέθηκαν στον Έβρο που έφεραν 10 πιστόλια
Στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κομοτηνής, συνέλαβαν τα πέντε άτομα, τέσσερις Σύρους και έναν Αλγερινό ηλικίας από 21 έως 42 ετών.
Τους μετέφερε ένα άλλο άτομο με ταχύπλοο από την Τουρκία στην Ελληνική πλευρά στο Σουφλί. Ο οδηγός του ταχύπλοου αφού τους αποβίβασε στην συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία.
Όταν τα πέντε άτομα ξεκίνησαν να απομακρύνονται από την περιοχή ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο σακίδιο του Αλγερινού, ηλικίας 21 ετών, δέκα πιστόλια τουρκικής προέλευσης διαμετρήματος 9mm, με σβησμένους τους αριθμούς σειράς. Παράλληλα κατάσχεσαν και τρία κινητά τηλέφωνα.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών με έναν τραυματία
- ΟΗΕ: Οι αναγνωρίσεις των χωρών για το κράτος της Παλαιστίνης
- Γεραπετρίτης για Παλαιστίνη: Η αναγνώριση να προέλθει στο τέλος της πολιτικής διαδικασίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ επιδιώκει ενισχυμένες σχέσεις με την Κίνα
- Η θέση της Ελλάδας για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στο πλαίσιο της πολιτικής διαδικασίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
- Ο Τραμπ παρουσιάζει την αμερικανική πρόταση για τη Γάζα σε ηγέτες αραβικών κρατών