Στο μνημείο του Αγρίππα
Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό και σημαίες σε μνημείο στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, οι δράστες εισήλθαν στον αρχαιολογικό χώρο και προσέγγισαν το μνημείο του Αγρίππα , όπου και προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό μεγάλων διαστάσεων και δύο σημαίες, που ανέγραφαν ιδεογράμματα και φράσεις στην αγγλική γλώσσα.
Η προσπάθειά τους, ευόδωσε δεν ολοκληρώθηκε καθώς έγιναν αντιληπτοί από φύλακα του αρχαιολογικού χώρου, ο οποίος τους απέτρεψε, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ.
Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε επίσης: Συνταρακτικές εικόνες μετά τον καθαρισμό βυθού στην Πάρο – Βυθίστηκε η ακτή από τα σκουπίδια(pics)
- Σοκ στην Αυστραλία: Στο δικαστήριο ο συλληφθείς για την επίθεση στη βουλευτή Χέινς
- Αγωνία για τη φιλελεύθερη δημοκρατία: τι δείχνουν Acemoglu και Levinson
- Βραζιλία: Οξύνεται η κόντρα για την «απόπειρα παρέμβασης» του Μιλέι στις εκλογές
- Μάχη για το Κογκρέσο στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί βλέπουν «μπλε κύμα» και οι Ρεπουμπλικανοί απαντούν
- ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλεί τη Μαρίν Λεπέν «συντηρητική φωνή» στη Γαλλία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

