Συνεργάτης των Λύτρα-Πολυζωγοπούλου ζητά να πληρώσουν τους απλήρωτους εργαζόμενους τους | Δείτε τα μηνύματα μέσω Viber

«Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί. Αυτή τη στιγμή όλοι βάζουμε χρήματα από την τσέπη μας… Θέλετε να ξεκατινιαστείτε; Ξεκατινιαστείτε…».

Στενός συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ζητά μέσω μιας συνομιλίας Viber που δημιούργησε τα δεδουλευμένα των εργαζομένων τους.

propoli


Ειδικότερα, η ομαδική συνομιλία του Viber δημιουργήθηκε από τον επί 7 χρόνια συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, τον κ. Κριεμάδη, και τα άτομα που απαρτίζουν την ομαδική συνομιλία είναι επιπλέον ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η ομαδική αυτή συνομιλία συστάθηκε στις 8:42 το βράδυ από τον επαγγελματικό συνεργάτη του ζευγαριού και ο σκοπός της είναι να διευθετηθούν κάποια προβλήματα του δικηγορικού γραφείου όπως φαίνεται από τα μηνύματα που εξασφάλισε αποκλειστικά το MEGA και η εκπομπή του Live News. Ο συνεργάτης που δημιούργησε την ομαδική ανέφερε σε ένα μήνυμά του πως «αποφασίσατε να χτίσετε κάτι. Δεν με νοιάζει ποιος προσέφερε περισσότερα ή λιγότερα, αλλά έχετε κάνει μια αυτοκρατορία που συνεπάγεται ευθύνες».

Μεταξύ άλλων έγραψε ότι «υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί. Αυτή τη στιγμή όλοι βάζουμε χρήματα από την τσέπη μας… Θέλετε να ξεκατινιαστείτε; Ξεκατινιαστείτε… Θέλετε να καταστραφείτε; Καταστραφείτε… Σφίχτε τα δόντια όμως και αναλάβετε τις ευθύνες σας».

Όπως γίνεται σαφές μέσα από την συνομιλία υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί.

Ακολούθως, παρεμβαίνει ο κ. Λύτρας με ένα μήνυμά του, όπου αναφέρει: «Γιώργο προσπαθούν τα παιδιά μου να μιλήσουν με την Σοφία να πάνε στο γραφείο να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και το Γραφείο και δεν απαντάει».

Ο άνδρας λοιπόν απάντησε «κύριε Αποστόλη αλήθεια, αν υπήρχε τρόπος μέσω Viber θα σας έριχνα μπουνιά» και η συνομιλία συνεχίστηκε, ώστε να βρεθεί τρόπος να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις του δικηγορικού γραφείου.

Loading