Η σύζυγος του κ. Χαρδαλιά αναφέρει ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είναι καλά στην υγεία του
Ανάρτηση σχετικά με την κατάσταση υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά έκανε η σύζυγος του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που έπαθε χθες το μεσημέρι και της νοσηλείας του στο νοσοκομείο.
«Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε η ίδια ανεβάζοντας φωτογραφία τους μαζί με την κόρη τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τοποθετήθηκαν δύο στεντ στον υφυπουργό και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .
Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.
Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.
Δείτε επίσης: Νίκος Χαρδαλιάς: Παραμένει στη ΜΕΘ – Τα νεότερα για την υγεία του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο
- Σαουδική Αραβία: Καταδικάζει τον ναυτικό αποκλεισμό των Χούθι
- Σταμάτησαν δύο πετρελαιοφόρα οι Φρουροί της Επανάστασης στο στενό του Ορμούζ
- Σεισμός στο Περού: Έκτακτη ανάγκη για την πληγείσα περιοχή των Άνδεων
- Δοκιμάστε την υπέροχη συνταγή για κορμό σοκολάτας που θα σας ξετρελάνει
- Δράμα: Ισχυροί άνεμοι προκαλούν πτώσεις δέντρων και κολώνων ηλεκτρισμού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
