Συνεχίζουν μαζί οι δύο πλευρές
Θετικές θα είναι όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της παραμονής του Ίνγκι Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ, αφού οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει και πλέον το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Ποδοσφαιριστής και διοίκηση τα έχουν βρει σε όλα, με το νέο συμβόλαιο του Ισλανδού αμυντικού να διαρκεί τρία χρόνια.
Ο νέος αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» Ζοσέ Μπότο, στη συνέντευξη Τύπου όταν παρουσιάστηκε, είπε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας όσον αφορά το ποιο θα είναι το μέλλον του ποδοσφαιριστή, λέγοντας με αυτόν τον τρόπο ότι οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια.
Αυτό που επιθυμεί ο Ισλανδός αμυντικός είναι ξεκάθαρα να παραμείνει στην ομάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίρνει και πάλι χρόνο συμμετοχής. Αρχικά οι δυο πλευρές έδειξαν να μη συμφωνούν, ωστόσο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων βρέθηκε η «χρυσή τομή» κι έτσι θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια με τον ΟΦΗ
- Σκύλοι εντοπίζουν νυχτερίδες και σκαθάρια για την προστασία της άγριας ζωής
- Δήμοι Θεσσαλονίκης, Μεσολογγίου και Αρσάκειο τιμούν τον Δημήτριο Μεσθενέα, δίνοντας το όνομα του σε οδό της πόλης
- Νέες ρυθμίσεις στη λειτουργία της προπληρωμένης κάρτας για τα επιδόματα ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ
- Giorgio Armani: Γιορτάζει 20 χρόνια υψηλής ραπτικής με αναδρομική έκθεση στο Μιλάνο
- Παναθηναϊκός: Στην Πόλη για την πρόκριση στο Final Four