Συνεχίζουν μαζί οι δύο πλευρές
Θετικές θα είναι όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της παραμονής του Ίνγκι Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ, αφού οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει και πλέον το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Ποδοσφαιριστής και διοίκηση τα έχουν βρει σε όλα, με το νέο συμβόλαιο του Ισλανδού αμυντικού να διαρκεί τρία χρόνια.
Ο νέος αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» Ζοσέ Μπότο, στη συνέντευξη Τύπου όταν παρουσιάστηκε, είπε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας όσον αφορά το ποιο θα είναι το μέλλον του ποδοσφαιριστή, λέγοντας με αυτόν τον τρόπο ότι οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια.
Αυτό που επιθυμεί ο Ισλανδός αμυντικός είναι ξεκάθαρα να παραμείνει στην ομάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίρνει και πάλι χρόνο συμμετοχής. Αρχικά οι δυο πλευρές έδειξαν να μη συμφωνούν, ωστόσο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων βρέθηκε η «χρυσή τομή» κι έτσι θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια με τον ΟΦΗ
- Στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στην Εθνική Τράπεζα και το Yale για την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων
- Ποινές και πρόστιμα στον Αταμάν και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό
- Οκτώ χρόνια κάθειρξης για τον άνδρα που σκότωσε με αγριότητα 64χρονο στη Μενεμένη
- Πόσο μπορεί να αντέξει ο Φλόριαν Βιρτς; Η μεταγραφή ρεκόρ, οι απαιτήσεις και ο ρόλος του Σλοτ
- Κακουργηματική δίωξη 19χρονου για σοβαρό τροχαίο στο Παλιούρι