«Με έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση ματαιώνεται η εκδήλωση.
Την οριστική ματαίωση του Ταφικού Εθίμου και του πολιτιστικού Πενθημέρου «ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΝ ΠΑΝΟΫΡ 2022 ΤΗ ΘΩΜΑ Σ ΣΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ» αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.
«Έχοντας πάντα έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης για την ασφάλεια των συνανθρώπων μας και ακολουθώντας τις οδηγίες της ελληνικής Πολιτείας, όπως αυτές ορίζονται από τα αρμόδια υπουργεία, καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την πανδημία covid-19 αποφασίσαμε την οριστική ματαίωση του Ταφικού Εθίμου των Ποντίων.
Δυστυχώς, η παράταση των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη χώρα, δεν επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις για τρίτη χρονιά», αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Σαραφίδης και εκφράζει την ελπίδα «αυτή η πανδημία, που τόσο έχει αλλάξει την ζωή όλων των ανθρώπων πάνω στη γη, θα λήξει σύντομα ώστε να μπορούμε πλέον, χωρίς περιορισμούς, να αναβιώσουμε τα έθιμά μας και να βιώσουμε τα πολιτιστικά μας δρώμενα».
- Σιναγιόκο έγραψε ιστορία στο «Βελοντρόμ» και χάρισε μεγάλο διπλό στην Παρί FC
- Σοκ στο Μαϊάμι: αεροπλάνο της Amazon βγήκε από τον διάδρομο και πήρε φωτιά
- Με Εντιάι πρωταγωνιστή ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα και κατέκτησε το IBT Crete
- Φωτιές χωρίς ενεργό μέτωπο σε Καλάβρυτα και Σκιλλουντία – Διάσπαρτες εστίες στην Πηνεία
- Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-1: Ο Τεττέη υπέγραψε τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ
![]()
