Τέμπη: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ το ότι επέλεξα το τρένο για τον γιο μου» λέει ο πατέρας του επιζώντα Γεράσιμου Γεωργιάδη

Παρών στην εκδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών που έγινε στο ΤΕΕ Μαγνησίας ήταν ο πατέρας του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι, του Γεράσιμου Γεωργιάδη.

Ο 20χρονος Γεράσιμος προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή και από την ημέρα του δυστυχήματος μέχρι τώρα εξακολουθεί να είναι σε κώμα.

propoli

Ο Γεράσιμος Γεωργιάδης, από το Νοέμβριο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης όπου εκεί οι γιατροί δίνουν τιτάνια μάχη. «Σαν πατέρας θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Θεό, στους ανθρώπους, τους γιατρούς, καθέναν που βοήθησε να φτάσει το παιδί ως εδώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου» είπε συγκινημένος.

Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν «Τέμπη 2023 – 2024. Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί» και έγινε μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου «Τέμπη 2023», πολίτες του Βόλου, των φοιτητικών συλλόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων ΠΘ, του Συλλόγου Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού ΠΘ, του Συλλόγου Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού ΠΘ και του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΠΘ.

«Εννέα λεπτά πριν από την αναχώρηση του τρένου ο Γεράσιμος έπαιζε στο πιάνο ένα τραγούδι και εκείνη την ώρα έλεγα να βάλω ρούχα να τον πάω Θεσσαλονίκη ή να βάλω μία φόρμα και να τον πάω στο τρένο. Νομίζοντας ότι τον στέλνω με ένα ασφαλές μέσο στον προορισμό του επέλεξα το δεύτερο. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό», ανέφερε ο Διονύσης Γεωργιάδης σύμφωνα με το magnesianews.gr.

«Λάθος μου που τον άφησα να πάει με το τρένο. Το τρένο το προλάβαμε για δέκα δευτερόλεπτα. Αν γνωρίζαμε ότι τα τρένα ήταν επικίνδυνα, τα παιδιά μας δεν θα ταξίδευαν», πρόσθεσε.

Loading