Τέμπη – Καταγγελία βόμβα από τον Νίκο Πλακιά: «Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα»

«Το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας των Τεμπών, ο Σταθμάρχης, ήταν με ιερόδουλη μέσα στο Σταθμαρχείο», ανέφερε ο κ. Πλακιάς.

Σοκαριστική είναι η καταγγελία του Νίκου Πλακιά, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

propoli

Η αποκάλυψη έγινε στο focus και ο γνωστός τρολ λογαριασμός “Πεν Νταλαούρα”, ήταν ο πρώτος ανέβασε την είδηση στο Χ.

«Το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας των Τεμπών, ο σταθμάρχης, ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Αυτό δεν το είδε χθες η μονταζιέρα και τα ΜΜΕ προπαγάνδας του Μαξίμου;», γράφει, αναρτώντας και το βίντεο από τη συνέντευξη του Νίκου Πλακιά.

Ο Νίκος Πλακιάς αναφέρει πως αυτό που επιθυμούν οι συγγενείς των θυμάτων είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι για τη σιδηροδρομική τραγωδία ενώ όπως αποκαλύπτει υπάρχουν γεγονότα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, όπως ότι «ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο το μοιραίο βράδυ».

«Θα έρθουν στο φως πράγματα που θα ανατινάξουν τα πάντα στον αέρα»

«Η κα. Αδειλίνη μετά από 3 μήνες, πήγε στους Δελφούς να γυρίσει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί εναντίον της. Πήγε να διαψεύσει τη Μαρία. Εμείς πήγαμε μετά τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, να ρωτήσουμε για το συμβάν, πού βρίσκονται οι έρευνες. Η συζήτηση περιφερόταν γύρω από το συμβάν, και φάνηκε πως ήταν και ανενημέρωτη σε πολλά θέματα. Σε ορισμένες ερωτήσεις έλεγε ”δε γνωρίζω”. Εγώ δεν έφυγα ικανοποιημένος από την ανώτατη Εισαγγελική Αρχή της χώρας», είπε ο Νίκος Πλακιάς, μιλώντας στο libre.

«Κάνουν πως δεν ακούνε. Κι ένας ταβερνιάρης απ’ τα Μετέωρα να άκουγε όσα λέω, τώρα θα ήταν όλοι φυλακή. Ο Τερεζάκης είχε δύο μέρες το στικάκι μαζί του και το έκανε βόλτες στον Θεσσαλικό κάμπο. Τι έκανε δηλαδή; Θέλει πολύ μυαλό; Στην αστυνομία το πήγε στις 3 Μαρτίου, το είχε δύο μέρες. Ακόμα και τώρα δεν ξέρουμε αν ο ανακριτής είχε όλες τις συνομιλίες» συμπληρώνει και τονίζει πως «μετά από αυτά που είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή, που κοίταξε τους συγγενείς στο θεωρείο και λέει ότι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκε και τον ενημέρωναν κι έδινε εντολές, θα έπρεπε αμέσως να τον καλέσουν για ανάκριση, να πει από ποιον ενημερωνόταν και τι εντολές έδινε».

«Θα έρθουν στο φως πράγματα που θα ανατινάξουν τα πάντα στον αέρα». «Αν θέλουμε να κυνηγήσουμε υψηλά ιστάμενους και πολιτικά πρόσωπα, θα πρέπει να πάμε στην Ευρώπη. Τους πολιτικούς εδώ δεν μπορείς να τους ακουμπήσεις. Και απ’ όλους, μόνο ο σταθμάρχης είναι μέσα φυλακή και προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν. Κυνηγάμε τον Καραμανλή κι όλοι οι άλλοι είναι έξω , όλα τα μεγαλοστελέχη που ‘φάγαν τα λεφτά» σημειώνει.

Για το τέλος, θα πει πως δικαίωση δεν υπάρχει. «Δικαίωση για εμένα που έχασα τρία παιδιά είναι να πάω σπίτι και να τα βρω εκεί. Αλλά αυτό δε γίνεται. Οπότε δε θα τους αφήσω σε ησυχία όσους φταίνε. Θα τους γίνω αγκάθι, ανάσα στον σβέρκο. Τα παιδιά μου είχαν γονείς. Και είμαι παρών».

Loading