Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας για να αποδωθεί δικαιοσύνη στο θέμα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Τέμπη: Ξεσπά η γιαγιά του 20χρονου μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι – «Πρέπει να σουβλιστούν, όχι να μπουν απλά φυλακή!»

Τη δική του πολύ δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιβάτης που επέζησε από τα πρώτα βαγόνια του τρένου στα Τέμπη. Ο νεαρός έχει ένα πολύ βαρύ τραύμα στο κεφάλι και συνεχίζεται να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η γιαγιά του μίλησε στο Πρωινό για την κατάσταση του εγγονού της και ξέσπασε κατά των ιθυνόντων.

propoli

«Το παιδί μας είναι στο νοσοκομείο, είναι στα ίδια. Ο Θεός και η Παναγία να το φυλάξει, να γίνει καλά. Η Παναγία το πέταξε έξω από το τρένο και η Παναγία πιστεύουμε ότι θα το κάνει καλά. Δεν έχουμε ενημέρωση από τους γιατρούς. Πηγαίνω στο νοσοκομείο, πώς δεν πηγαίνω. Εγώ δε μπορώ ούτε μέσα να πάω, ούτε να το δω… Ήταν ένα παιδί, αριστούχος μαθητής του μουσικού σχολείου, ένα καλό παιδί» είπε αρχικά η γιαγιά του για τον 20χρονο.

«Τον ίδιο πόνο έχουν όλες οι μανούλες που έχασαν τα παιδάκια τους, τα βλασταράκια τους. Από μία σταλιά να τα μεγαλώσεις, να τα μορφώσεις, να τα διαπαιδαγωγήσεις σωστά και να τα χάσεις έτσι, για μία αμέλεια κάποιων! Το φταίξιμο το έχουν οι πρώτοι σταθμάρχες που άφησαν τον άπειρο κι έφυγαν. Αυτοί πρέπει να σουβλιστούν, όχι να μπουν απλά φυλακή!» πρόσθεσε η γιαγιά του 20χρονου σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Δείτε επίσης: Φονικό στην Ξάνθη: Χειροπέδες στους δυο γιούς και στο γαμπρό του 37χρονου για τη στυγερή δολοφονία

Loading