Ο τέως Βασιλιάς βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ηλικία και το τελευταίο διάστημα είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.
Εσπευσμένα στην Αθήνα μεταφέρθηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου διεκομίστη στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του.
Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του Νικόλαος και η σύζυγός του Άννα Μαρία.
Ο τέως Βασιλιάς που διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ηλικία και το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Κατά το παρελθόν είχε υποστεί και πάλι εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο.
- Σοφία Ζαχαράκη: Σημαντική μέρα για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία με την αναγνώριση της κοινότητας των Μπεκτασήδων Αλεβιτών Μουσουλμάνων
- Κατεψυγμένο έμβρυο γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια: Το «μωρό-θαύμα» του Οχάιο στην αγκαλιά των γονιών του
- Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Γιακουμάκη από την Κρουζ Αζούλ
- Μεξικό: Καρτέλ ναρκωτικών αποκεφάλισε 16χρονη έγκυο – το κεφάλι της βρέθηκε σε ψυγείο
- Σημαντική αύξηση της κίνησης στα λιμάνια της Αττικής