Πηγή φωτογραφίας: pellanews.gr

Θ. Μαλκίδης: Η Τουρκία οργανώνει μια απειλή για την εθνική μας ασφάλεια

Στο pellanews.gr μίλησε ο Θεοφάνης Μαλκίδης. Ο καθηγητής κοινωνικών επιστημών μίλησε για τις προκλήσεις που δέχεται ο ελληνισμός αλλά και την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Στην πρώτη κατά σειρά διαδικτυακή συνέντευξη, ο καθηγητής ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία προσπαθεί να αλλάξει το status quo της περιοχής μέσα από την αλλοίωση του πληθυσμού και την εγκαθίδρυση ισχυρών Μουσουλμανικών μειονοτήτων στην Θράκη και στο Αιγαίο.

propoli

Ο ελληνισμός πρέπει να κατανοήσει το παρών και το μέλλον του, στοχαζόμενος το παρελθόν του. Αυτό που συνέβη στον Έβρο ήταν μια επανάληψη ενός ατιμώρητου εγκλήματος. Αυτό που γίνεται είναι απειλή για την εθνική μας συνέχεις τόνισε ο καθηγητής.

Από το 2015 και τα επόμενα χρόνια η Τουρκία οργανώνει μια εισβολή. Η Τουρκία είναι ένα κράτος διακινητής κάτι που αναγνώρισε έστω και αργά το πολιτικό τοπίο της χώρας μας. Ο λαός μας θα πρέπει να ξέρει πως από το 2015 έχουν μπει πάνω από 1,5 εκ παράνομα εισελθόντες άνθρωποι με ευθύνη της Τουρκίας. Αυτό συνιστά μια εισβολή, δεν μπορεί κανείς να αλλοιώσει την πραγματικότητα. Η Τουρκία οργανώνει μια απειλή για την εθνική μας ασφάλεια προσπαθώντας να νομιμοποιήσει τα τετελεσμένα, αλλοιώνοντας τον πληθυσμό με μουσουλμανικές μειονότητες, σημείωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής.

Η Τουρκία λειτουργεί με όρους της ναζιστικής Γερμανίας του μεσοπολέμου, το ελληνικό πολιτικό προσωπικό ταΐζει το θηρίο που είναι μια αποτυχημένη πολιτική.

Οι ομοιότητες ναζιστικής Γερμανίας και Τουρκίας αναπτύσσονται και από τον Τουρκικό λαό. Βρισκόμαστε απέναντι σε ένα καθεστώς που δεν είναι δημοκρατικό, φιλελεύθερο και Δημοκρατικό και λειτουργεί με όρους σοβινιστικούς και φασιστικούς.

Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με το καθεστώς της Τουρκίας στη Χάγη, αμφισβητεί χίλια νησιά ακόμη και την Κρήτη και την Σαντορίνη, είναι απαίτηση του ελληνικού λαού να φυλαχθούν τα σύνορα καταλήγει ο καθηγητής.

Η Ελλάδα θα γιορτάσει τα 200 χρόνια από την ελευθερία της ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ!!!

Στον Έβρο δόθηκε η απάντηση. Η εθνική μας κυριαρχία πρέπει να ασκείται ενιαία και τα σύνορα μας πρέπει να φυλαχθούν.

Δείτε την συνέντευξη:

Πηγή: pellanews.gr

Loading