Τι απαντά ο Θόδωρος Τσαϊρίδης για τις καταγγελίες που εμπλέκουν το όνομά του
Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, μέσω μιας ανάρτησής του, ανέφερε πως ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Θόδωρος Τσαϊρίδης εμπλέκεται σε κύκλωμα μαστροπείας, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, είναι ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού της Θεσσαλονίκης.
Η politic.gr επικοινώνησε με τον κ. Τσαϊρίδη ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του κ. Γκιώνη, λέγοντας πως «είναι δεδομένο πως δεν υπάρχουν στοιχεία για το όνομά μου, και το λέω με απόλυτη βεβαιότητα».
«Πάμε σε νόμο της ζούγκλας»
«Τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν τον γνωρίζω καν. Επικαλείται ότι δέχεται ανώνυμες καταγγελίες τις οποίες δημοσιοποιεί. Δεν πρέπει να ελεγχθεί η εγκυρότητα μιας καταγγελίας έτσι ώστε να δημοσιοποιηθεί; Σε αυτήν την περίπτωση, πάμε σε νόμο της ζούγκλας. Ο συγκεκριμένος, δημοσιοποιεί ό,τι του στέλνουν χωρίς να ελέγχει αν υφίσταται η καταγγελία και αν εμπλέκονται στ’ αλήθεια τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Τσαϊρίδης.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:
Δείτε επίσης: Ηλίας Γκιώνης: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον πρόεδρο των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης
- ΕΟΠΥΥ: Αδυναμίες στη διαχείριση των αποθεμάτων στα φαρμακεία του εντόπισε το Ελεγκτικό Συνέδριο
- Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Τα νέα εμπορευματικά κέντρα σε Αττική και Θεσσαλονίκη χρειάζονται ταχύτερη ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών
- Στο Ρίμινι η Περιφέρεια: δυναμική παρουσία στη διεθνή τουριστική έκθεση TTG Travel Experience
- Με το αυτοβιογραφικό βιβλίο της η Αλίκη Καγιαλόγλου μαγνητίζει και με τις λέξεις
- Eurobank στο Investopia Mediterranean – Athens με στρατηγικό ρόλο
![]()
