Τι απαντά ο Θόδωρος Τσαϊρίδης για τις καταγγελίες που εμπλέκουν το όνομά του
Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, μέσω μιας ανάρτησής του, ανέφερε πως ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Θόδωρος Τσαϊρίδης εμπλέκεται σε κύκλωμα μαστροπείας, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, είναι ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού της Θεσσαλονίκης.
Η politic.gr επικοινώνησε με τον κ. Τσαϊρίδη ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του κ. Γκιώνη, λέγοντας πως «είναι δεδομένο πως δεν υπάρχουν στοιχεία για το όνομά μου, και το λέω με απόλυτη βεβαιότητα».
«Πάμε σε νόμο της ζούγκλας»
«Τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν τον γνωρίζω καν. Επικαλείται ότι δέχεται ανώνυμες καταγγελίες τις οποίες δημοσιοποιεί. Δεν πρέπει να ελεγχθεί η εγκυρότητα μιας καταγγελίας έτσι ώστε να δημοσιοποιηθεί; Σε αυτήν την περίπτωση, πάμε σε νόμο της ζούγκλας. Ο συγκεκριμένος, δημοσιοποιεί ό,τι του στέλνουν χωρίς να ελέγχει αν υφίσταται η καταγγελία και αν εμπλέκονται στ’ αλήθεια τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Τσαϊρίδης.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:
Δείτε επίσης: Ηλίας Γκιώνης: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον πρόεδρο των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης
- Σεισμός στην Εύβοια: Ισχυρές δονήσεις καταγράφονται με βίντεο από κάμερες ασφαλείας
- Σφοδρή καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΔΕΑΒ για επεισόδια
- Νέες ρυθμίσεις για την οικογένεια και την οικονομία από τον Γ. Κώτσηρα
- Σύλληψη Παλαιστίνιου στην Κρήτη: Η επιχείρηση ODIN και οι λεπτομέρειες από την ΕΛ.ΑΣ.
- Σεισμική δραστηριότητα στην Εύβοια: Αθανάσιος Γκανάς επισημαίνει την περιορισμένη δυναμική της περιοχής
![]()

