Η αναφορά του ηθοποιού στη σχέση του με τον γιο του
Ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης φιλοξενήθηκε στο OPEN και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τη σχέση που έχει με τον πατέρα του. Δήλωσε μάλιστα πως έμαθε τη νοηματική γλώσσα έτσι ώστε να μπορεί να συνεννοείται μαζί του.
Ο πατέρας του όπως ανέφερε ήταν αυτός που ίδρυσε το Σωματείο Κωφών Ελλάδος το 1945.
«Ακόμα κι αν ο πατέρας μου απέτυχε σαν μπαμπάς, πέτυχε να ενώσει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η νέα γενιά δεν υποστηρίζει αυτά που δημιούργησε ο πατέρας μου και είναι πολύ λογικό, γιατί η κοινωνία προχωράει κι εξελίσσεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσο για τη μεταξύ τους σχέση, είπε: «Τον πατέρα μου τον γνώρισα σε ηλικία 18 ετών, μετά έφυγα 2 χρόνια φαντάρος και στα 20 μου ήρθα κοντά του και με ξαναέδιωξε. Έμαθα τη νοηματική, μόνο και μόνο για να μπορώ να συνομιλώ λίγο με τον πατέρα μου. Να του χτυπάω το κουδούνι στις 3 και να πάω να φάω λίγο φαγητό, αν πεινάω. Γι’ αυτό μετά μπήκα στα μπουζούκια, για να τρώω και να μην τον έχω ανάγκη».
Για το ποια είναι η σχέση του με τον γιο του είπε:
«Έχω μιλήσει στον γιο μου για τα παιδικά μου χρόνια. Με είχε ρωτήσει, γιατί τον ονομάσαμε Ιερώνυμο και του απάντησα πως έτσι έλεγαν τον πατέρα μου και τον αγαπώ πολύ. Η βάφτισή του ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που έκλαψα πάνω από μιάμιση ώρα. Δεν έχω κλάψει ούτε στην κηδεία του πατέρα μου. Με τον γιο μου και τους ανθρώπους που ήταν στην εκκλησία, ένιωσα για πρώτη φορά ότι έχω οικογένεια. Ο μπαμπάς, η μαμά και το σπίτι είναι το ωραιότερο πράγμα στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε επίσης: «Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου με την υπόθεση της Πάτρας: «Η γυναίκα ρίχνει τις ευθύνες στην οικογένεια» (vid)
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
![]()

