Θεματοφύλακες Συντάγματος: Η ΕΛΑΣ έχει εντοπίσει 100 άτομα στην Αθήνα – Απειλούν τον Δήμαρχο του Κιλκίς

Σε καταγραφή προσώπων, οργανωμένων ομάδων αρνητών του κορονοϊού έχει ξεκινήσει η ΕΛΑΣ, με αφορμή τα περιστατικά – πολλές φορές και βίαια – που σημειώνονται από τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ και της συναδέλφου Μίνας Καραμήτρου, το αργότερο σε 15 μέρες θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα από την ΕΛΑΣ, η οποία προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

propoli

Ήδη στην Αττική έχουν εντοπιστεί και βρίσκονται στο μικροσκόπιο 100 άτομα, και αυτό όχι μόνο από αναρτήσεις με τις απόψεις τους στα social media αλλά από μηνύσεις, αγωγές και δήθεν επιτάξεις.

Απειλούν τον Δήμαρχο του Κιλκίς

Οι δράση τους δεν μένει μόνο στην Αττική αλλά επεκτείνεται σε όλη την χώρα, με τον Δήμαρχο του Κιλκίς να δέχεται απειλητικά σημειώματα.

Συγκεκριμένα μέλη των Θεματοφυλάκων του Συντάγματος με επιστολή απειλούσαν τόσο τον δήμαρχο του Κιλκίς όσο και την οικογένεια του.

Επίσης απειλές έστειλαν και τοπικούς φορείς, δημοσιογράφους κ.ά., με το οποίο τους καλούν να απόσχουν από πράξεις, που υποτίθεται ότι παραβιάζουν το Σύνταγμα.

Ο Δήμαρχος με ανάρτηση του τονίζει ότι δεν τρομοκρατείτε και υπάρχουν νόμοι που θα εφαρμοστούν: «Η Δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει, ούτε κατεδαφίζεται από σκληρές δηλώσεις. Οφείλουμε όμως όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά να περιφρουρήσουμε τις αξίες της, να σταθούμε σταθερά απέναντι και να καταγγείλουμε δημόσια απειλητικές συμπεριφορές, εκβιασμούς και προσβολές κατά του δημοκρατικού μας πολιτεύματος από ακραία στοιχεία όπως συνέβη με την πολυσέλιδη προειδοποιητική – απειλητική αναφορά στο πρόσωπό μου ως Δημάρχου Κιλκίς.

Καταδικάζουμε όσους εχθρεύονται το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και επιβουλεύονται την κατάλυσή του.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για την αμέριστη συμπαράστασή σας.»

Δείτε επίσης: Αλλαγή σχεδίων για το ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς

Loading