Η οργάνωση δεν συμφωνεί με τα περιστατικά βίας
Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και είπε πως «δεν υποκαθιστούν την Αστυνομία».
Ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος όπως ονομάζεται, δήλωσε πως δεν υιοθετούνται τα περιστατικά βίας που σημειώνονται σε όλη την επικράτεια. «Έχουν μπερδέψει τον κάθε παλαβό της χώρας μαζί μας». «Δεν υποκαθιστούμε την Αστυνομία». Αυτό που θέλουν όπως είπε, είναι να πάνε από μόνοι τους οι «ελεγχόμενοι» στο Αστυνομικό Τμήμα.
Παράλληλα, απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση σχετικά με το «διάταγμα» για επίταξη του Νομισματοκοπείου, αρκούμενος να δηλώσει πως σε περίπτωση κατάλυσης του Συντάγματος, τα μέλη της οργάνωσης θα βοηθήσουν για την αποκατάσταση της έννομης τάξης.
Η Δικαιοσύνη, ερευνά τις δράσεις της οργάνωσης, της οποίας η δομή θυμίζει τη Χρυσή Αυγή όπως αναφέρεται στη Real News.
Δείτε επίσης: Ρωσία: 27.967 νέα κρούσματα και 1.023 νέοι θάνατοι από την COVID-19
- Κλιμακώνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον Μ. Μπεκίρη: Ο πρωθυπουργός είναι εκτεθειμένος από τέτοιες αντιθεσμικές μεθοδεύσεις
- Λέρος και Κως στο επίκεντρο: Χρηματοδοτήσεις 18 εκατ. ευρώ, αποσυμφόρηση δομών και νέα έργα από τον Θάνο Πλεύρη
- Σοκ στον μαραθώνιο: Αποκλεισμός έξι χρόνων στη Ρούτι Άγκα για ντόπινγκ
- Σωφρονιστικό σύστημα: Η ΕΛΑΣ ζητά σεβασμό στην αξιοπρέπεια υπαλλήλων και κρατουμένων
- Γεραπετρίτης – ΥΠΕΞ Αιγύπτου: Διαβουλεύσεις για την επέκταση της συμφωνίας Ελλάδας – Αιγύπτου για την ΑΟΖ
![]()
