Τρεις είναι οι μεταβλητές που θα καθορίσουν τη νοσηρότητα στην κοινότητα το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.
Συγκεκριμένα η κ. Θεοδωρίδου ανέφερε ότι το ποσοστό εμβολιασμένων, η συμπεριφορά μας και οι καιρικές συνθήκες, θα καθορίσουν την νοσηρότητα στην κοινότητα.
Επίσης αναφερόμενη στην κυκλοφορία του ιού της γρίπης και του κορονοϊού, ανέφερε ότι αυξάνεται η θνητότητα κατά 20% με την συνλοίμωξη, σύμφωνα με μελέτη της Μεγάλης Βρετανίας.
Σχετικά με τον εμβολιασμό ενάντια στην γρίπη, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει πάνω από 1.000.000 εμβόλια, με την κ. Θεοδωρίδου να στέλνει μήνυμα κινδύνου σε ευάλωτες ομάδες.
Δείτε επίσης: Μόνο με σημαιοφόρους και παραστάτες η μαθητική παρέλαση στις Σέρρες – Κανονικά ο στρατός
- Γιατί η συνεργασία της Τζένιφερ Λόρενς και του Ρόμπερτ Πάτινσον στην ταινία Die My Love μοιάζει με εκδίκηση;
- Δύο νεαρές αρκούδες από την Ουκρανία βρήκαν νέο σπίτι στο καταφύγιο της Μπελίτσα
- BNP Paribas: Η Ευρώπη αναζητά τη συνταγή της Μεσογειακής Διατροφής για τη δημοσιονομική της ανασυγκρότηση
- Σερβία: Τεταμένη κατάσταση μπροστά από το κοινοβούλιο λόγω απεργίας πείνας μητέρας θύματος της τραγωδίας στο Νόβι Σαντ
- Ερώτηση του ΚΚΕ στην Κομισιόν για το μαζικό κλείσιμο των ΕΛΤΑ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
