Το μωρό είναι σε μονάδα νεογνών
Άλλος ένας πρόωρος τοκετός λόγω κορονοϊού σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, αφού μια γυναίκα 36 ετών γέννησε με καισαρική τομή και πλέον είναι διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο.
Το βρέφος βρίσκεται στη μονάδα νεογνών του νοσοκομείου λόγω του ότι γεννήθηκε πριν έρθει η ώρα του, ενώ η 36χρονη διένυε την 27η εβδομάδα εγκυομσύνης.
Διασωληνώθηκε βρέφος 12 ημερών
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Ιπποκράτειο είναι διασωληνωμένο και ένα βρέφος 12 ημερών λόγω κορονοϊού. Το μεσημέρι η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα οι γιατροί να λάβουν την απόφαση να το δια;σωληνώσουν.
Συνολικά, τρεις λεχώνες νοσηλεύονται διασωληνωμένες σε ΜΕΘ και πέντε έγκυες σε απλές κλίνες του νοσοκομείου. Επίσης στο νοσοκομείο υπάρχουν και πέντε παιδάκια με κορονοϊό τα οποία όμως νοσηλεύονται σε απλές κλίνες.
- Δεσμευμένος ο ΕΟΚΑΝ στον καθαρό αθλητισμό: Συμμετοχή στο συνέδριο του Συμβουλίου της Ευρώπης
- Εκτοξεύθηκαν πυραυλοί προειδοποίησης από το Ιράν κατά αμερικανικών πλοίων στον Κόλπο του Ομάν
- Αναβάθμιση της κολυμβητικής δεξαμενής P12 στο ΟΑΚΑ με σύγχρονα συστήματα κλιματισμού για αθλητές ΑμεΑ
- Το «αντίο» του Απόλλωνα σε Σολανάκη και Αλαμάνο που θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό
- Επανεκκίνηση του έργου 1.000 καμερών για οδική ασφάλεια στην Ελλάδα
![]()

