Ποιο εμβόλιο θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες
Χωρίς ραντεβού θα έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν με την πρώτη ή με την τρίτη δόση πολίτες στη Θεσσαλονίκη στις 23 Δεκεμβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, η 3η Υγειονομική Περιφέρεια αφού ήρθε σε συνεννόηση με τον δήμο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιεί εμβολιασμούς στην Πλατεία Αριστοτέλους από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.
Ποιο εμβόλιο θα διατίθεται
Το εμβόλιο που θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες είναι αυτό της Pfizer. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που γίνονται εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού, αφού κάτι τέτοιο είχε γίνει και στην Κρήτη. Στις τέσσερις μεγάλες πόλεις του νησιού, δηλαδή Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο, οι πολίτες μπορούσαν να εμβολιαστούν χωρίς να κλείσουν ραντεβού.
Δείτε επίσης: Και με το ΕΣΥ ποιος θα ασχοληθεί;
- Ελλάδα: Ηγετική θέση στη μείωση του χρέους προς ΑΕΠ σύμφωνα με Eurostat
- Έκτακτα μέτρα προστασίας εργαζομένων λόγω καύσωνα στην Αττική και άλλες περιοχές
- Αναίρεση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση του γιατρού που προέβη σε μαστεκτομή χωρίς γονιδιακή ένδειξη
- Έκτακτα μέτρα: Παύση υπαίθριων εργασιών την Τετάρτη σε Αττική και άλλες τρεις περιοχές
- Απαγόρευση ηλεκτρικών πατινιών για ανηλίκους: Μια κρίσιμη πρωτοβουλία για την οδική ασφάλεια
![]()
