Θεσσαλονίκη: Μητέρα ακινητοποιούσε την 10χρονη κόρη της ώστε να τη βιάσει ο σύντροφός της

Θεσσαλονίκη: Μητέρα ακινητοποιούσε την 10χρονη κόρη της ώστε να τη βιάσει ο σύντροφός της

Σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης στην Θεσσαλονίκη από τον σύντροφο της μητέρας, με τη μητέρα να συμμετέχει. Στιγμές φρίκης φαίνεται να βίωσε ένα κορίτσι μόλις 10 ετών στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο σύντροφος της μητέρας του, ηλικίας 37 ετών, φέρεται ότι βίασε την ανήλικη, ενώ η μητέρα, ηλικίας 24 ετών, ήταν αυτή που την ακινητοποίησε προκειμένου να μην μπορεί να αντισταθεί.

Το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία της 24χρονης μητέρας, που ανέφερε ότι ο σύντροφός της τη χτυπούσε. Η μητέρα κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 37χρονος είχε βιάσει την κόρη της. Η Αστυνομία επιβεβαίωσε τα παραπάνω καταγγελόμενα, επισημαίνοντας ότι η ανήλικη ανέφερε ότι κατά την τέλεση των πράξεων, η μητέρα της ήταν παρούσα και την κρατούσε.

Ο 37χρονος και η 24χρονη συνελήφθησαν και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους. Σημειώνεται ότι ο άνδρας συνελήφθη στον Συνοριακό Σταθμό Φύλαξης Προμαχώνα, όταν επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι οι δύο συλληφθέντες είναι ημεδαποί και βαρύνονται με κατηγορίες που περιλαμβάνουν βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και παραβάσεις του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Καθώς οι έρευνες συνεχίζονται, η κοινωνία παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις γύρω από αυτή την τραγική υπόθεση.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play