Μεταξύ άλλων απαιτούν αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κετικίδης
Μοτοπορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα εργαζόμενοι της efood και της wolt στη Θεσσαλονίκη ζητώντας απ’ την κυβέρνηση καλύτερους μισθούς και συλλογικές συμβάσεις.
Ο Αντώνης Καβαντάρης μέλος της διοίκησης συνδικάτου επισιτισμού μίλησε στην politic και αναφέρθηκε στο ποια είναι τα αιτήματά τους μέσα από τη συγκεκριμένη πορεία.
«Κατεβήκαμε σαν εργαζόμενοι της efood μαζί με τους εργαζόμενους της wolt στη σημερινή πορεία. Αυτό που ζητάμε είναι να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και να υπογραφούν συλλογικές συμβάσεις».
Για το αν θα είναι συνεχόμενες οι κινητοποιήσεις είπε πως «υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο είναι σε διεργασία»


Δείτε επίσης: Υπόθεση Πισπιρίγκου: Στην Ευελπίδων πηγαίνει ο Μάνος Δασκαλάκης
- Οι κατσιμιχαίοι, 40 χρόνια από τα ζεστά ποτά και η δημιουργική πορεία του Σπύρου Αραβάνη
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανάγκη για περισσότερη στρατηγική στον αγώνα
- Συναγερμός στη Βρετανία μετά από επίθεση με μαχαίρι σε τρένο: 10 τραυματίες, οι 9 σε σοβαρή κατάσταση
- Ο Κικίλιας παρευρέθηκε στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Συναντήσεις και προγραμματισμένες υποχρεώσεις
- Απειλές του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ για κλιμάκωση επιθέσεων κατά της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο
![]()
