Ο ένας από τους δράστες χρησιμοποίησε και πτυσσόμενο γκλοπ
Ατελείωτα είναι τα περιστατικά οπαδικής βίας αφού χθες σημειώθηκε άλλο ένα στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Καλαμαριά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μερικά άτομα, βρήκαν έναν οπαδό ο οποίος ήταν μέσα σε ένα κομμωτήριο στην οδό Χανίων και του επιτέθηκαν. Με το που αντιλήφθηκαν τι ομάδα υποστηρίζει, τον έβγαλαν έξω από το κομμωτήριο και άρχισαν να τον χτυπούν ενώ ένας από αυτούς είχε στην κατοχή του και γκλοπ.
Μετά το περιστατικό, οι δράστες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ έχει ήδη αρχίσει η έρευνα από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη – Σοκάρουν οι καταγγελίες: «Ο Άλκης ούρλιαζε βοήθεια πονάω» – Φωτογραφίες από τους δράστες
- Δολοφονία δημάρχου στο Μεξικό: Τραγική συνέχεια σε προηγούμενη απόπειρα
- Σφοδρή χαλαζόπτωση και δυνατοί άνεμοι πλήττουν καλλιέργειες στον Έβρο
- Ανατρεπτική έγκριση 1,150 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για στρατιωτικές δαπάνες από τη Βουλή των ΗΠΑ το 2027
- Σφοδρή έκρηξη σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ
- Αρκούδα παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού στο Νέο Μεξικό – Ανεπαρκής αντίδραση των αρχών
![]()
