Εξωσχολικοί με κουκούλες έριξαν μολότοφ προς την πλευρά των φοιτητών κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας από φοιτητικούς συλλόγους
Ρεπορτάζ: ΓΑΛΑΤΑ ΕΛΕΝΗ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΟμάδα εξωσχολικών με κουκούλες συγκεντρώθηκε λίγα μέτρα έξω από τον χώρο του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη, σε απόσταση αναπνοής από τους συγκεντρωμένους φοιτητές και μέλη φασιστικών οργανώσεων έριξαν μολότοφ προς την πλευρά των φοιτητών.
Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων για να απομακρύνει τους κουκουλοφόρους και στη συνέχεια δημιούργησαν μια ζώνη ασφαλείας με σκοπό να προστατέψει τους φοιτητές.
Τα μέλη της ΚΝΕ αποχώρησαν από το σημείο.
Υπενθυμίζουμε ότι μετά τα σοβαρά επεισόδια, χθες, έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης μεταξύ μαθητών και φοιτητών, μέλη της ΚΝΕ πραγματοποίησαν σήμερα νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σχολείο, όπως έκαναν και το μεσημέρι της Τρίτης.
Παράλληλα, μέλη της ΚΝΕ μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σε μαθητές του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης με μηνύματα κατά του φασισμού.
Δείτε εικόνες από το σημείο:





Δείτε βίντεο:
Δείτε επίσης: Συγκέντρωση της ΚΝΕ στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Κρέμασαν πανό κατά του φασισμού
- Ρεύμα: Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για τα τιμολόγια και τις αυξήσεις στα πράσινα
- Συναγερμός στα Στενά του Ορμούζ: δύο τάνκερ πήραν φωτιά μετά από πρόσκρουση σε νάρκες
- Χατζηδάκης: Δεν θα αφήσουμε κάθε λαϊκιστή να μειώνει τις προσπάθειες για τις τιμές
- Πέτρος Παππάς: «Άμεση ενίσχυση της αστυνόμευσης στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης – Η ασφάλεια των σχολείων δεν μπορεί να αφήνεται στην τύχη»
- Σοκ στη ΛΔ Κονγκό: Πάνω από 3.000 νεκροί από το Έμπολα στη χειρότερη επιδημία που έχει καταγραφεί
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
