Την προκήρυξη διαγωνισμού για τη διάνοιξη της οδού Αγίου Δημητρίου με προϋπολογισμό 670.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, το έργο αφορά το τμήμα της Αγίου Δημητρίου από Κατσιμίδη μέχρι Μήλου, όπου θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις οδοποιίας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου, με το κόστος κατασκευής να καλύπτεται από τα τέλη ελεγχόμενης στάθμευσης.
Παράλληλα, προβλέπεται η τοποθέτηση φωτεινής σηματοδότησης στους κόμβους της Αγίου Δημητρίου με την Κατσιμίδη καθώς και με τη Λαμπράκη. Η διάνοιξη της οδού Αγίου Δημητρίου, στο σημείο μεταξύ Τριανδρίας και Τούμπας, αναμένεται να προσφέρει κυκλοφοριακές «ανάσες» σε όλη την πόλη αλλά και γρήγορη έξοδο προς την περιφερειακή οδό.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ρέθυμνο: Μετέτρεψαν σπίτι σε χαρτοπαικτική λέσχη – 11 συλλήψεις
- Ισημερινός: Κατάσχεση 3 τόνων ναρκωτικών από την αλβανική μαφία
- Ο Τραμπ αναφέρει ότι το Ιράν επιθυμεί διάλογο, είναι ώρα να το κάνουν
- Ουκρανία: Χωρίς πρόοδο η συνδιάλεξη Τραμπ με Πούτιν
- Βόρεια Μακεδονία: Αφαίρεση της μακεδονικής εθνικής ταυτότητας και γλώσσας από την έκθεση προόδου της ΕΕ
- Προβληματισμός στην ΕΚΤ: Μπορεί το ευρώ να έχει υπερτιμηθεί;