Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 16χρονης από το “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση “Του Χαμόγελου του Παιδιού”:
«Στις 20/10/2021 και ώρα 13:00, εξαφανίστηκε από το Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», η Νεκταρία Μ.,16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Νεκταρίας Μ., 16 ετών και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Η Νεκταρία Μ., έχει ύψος 1,65 , είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και γαλανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι και λευκά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».
Δείτε επίσης: Διαθήκη Mίκη Θεοδωράκη: Τι επιθυμούσε ο μουσικοσυνθέτης – Μουσείο το σπίτι του (vid)
- Η ΕΚΤ στο επίκεντρο του φθινοπωρινού επιτοκιακού σχεδιασμού
- Ιδιαίτερη ημερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη με κεντρικούς ομιλητές τους Χένα Βίρκουνεν, Εκατερίνα Ζαχάριεβα και Κρίστιαν Έχλερ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Στήριξη της συμφωνίας στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό για ίσους όρους ανταγωνισμού
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- SBI Shinsei Bank: Σχεδιάζει επανεισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Τόκιο έως το τέλος του έτους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr