Ο αυτόχειρας έφτασε στο εργοστάσιο το πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου και αφού ανέβηκε στα γραφεία της επιχείρησης έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα όπλο
Σε κατάσταση σοκ είναι η κοινωνία της Αργολίδας, από την είδηση της αυτοκτονίας του 49χρονου από τον Ίναχο, εργαζόμενου σε εργοστάσιο του Ναυπλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pna.gr, όλα συνέβησαν τόσο ξαφνικά που οι άνθρωποι του εργοστασίου, στην περιοχή του Αργολικού, δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το σοκ από την αυτοκτονία του συναδέλφου τους.
Τι είπαν οι συνάδελφοι του
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αυτόχειρας έφτασε στην επιχείρηση με το αγροτικό του όχημα το πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου και αμέσως ανέβηκε στα γραφεία της επιχείρησης όπου με όπλο έβαλε τέλος στην ζωή του.
Στο εργοστάσιο βρίσκονται αξιωματικοί της αστυνομίας που συλλέγουν στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση, ερευνώντας συγχρόνως και τους λόγους για τους οποίους ο 49χρονος έφτασε στην απονενοημένη αυτή πράξη, ενώ λίγο πριν νεκροφόρα από γραφείο τελετών παρέλαβε την σορό του αυτόχειρα.
Δείτε επίσης: Του είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα αλλά δεν «μάσησε» – Μετέφερε πεζός επτά κιλά χασίς από την Αλβανία
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
- Συγκίνηση για την Τανάγρα: τα συλλυπητήρια Καλαφάτη για τους δύο πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας
![]()
