Ο αυτόχειρας έφτασε στο εργοστάσιο το πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου και αφού ανέβηκε στα γραφεία της επιχείρησης έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα όπλο
Σε κατάσταση σοκ είναι η κοινωνία της Αργολίδας, από την είδηση της αυτοκτονίας του 49χρονου από τον Ίναχο, εργαζόμενου σε εργοστάσιο του Ναυπλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pna.gr, όλα συνέβησαν τόσο ξαφνικά που οι άνθρωποι του εργοστασίου, στην περιοχή του Αργολικού, δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το σοκ από την αυτοκτονία του συναδέλφου τους.
Τι είπαν οι συνάδελφοι του
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αυτόχειρας έφτασε στην επιχείρηση με το αγροτικό του όχημα το πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου και αμέσως ανέβηκε στα γραφεία της επιχείρησης όπου με όπλο έβαλε τέλος στην ζωή του.
Στο εργοστάσιο βρίσκονται αξιωματικοί της αστυνομίας που συλλέγουν στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση, ερευνώντας συγχρόνως και τους λόγους για τους οποίους ο 49χρονος έφτασε στην απονενοημένη αυτή πράξη, ενώ λίγο πριν νεκροφόρα από γραφείο τελετών παρέλαβε την σορό του αυτόχειρα.
Δείτε επίσης: Του είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα αλλά δεν «μάσησε» – Μετέφερε πεζός επτά κιλά χασίς από την Αλβανία
- Το τέλος της βεβαιότητας: Ξεκινά μια νέα γεωπολιτική εποχή καθώς η Ευρώπη επαναξιολογεί τον παγκόσμιο ρόλο της
- Χάιντενχαϊμ: Σοβαρός τραυματισμός για τον Κέβιν Μίλερ
- Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών στη Θάλασσα του Μαρμαρά: Ανεξάρτητο γεγονός από τον προηγούμενο σεισμό
- Νέα συμφωνία Ελλάδας-Βουλγαρίας για τα ύδατα του ποταμού Άρδα
- Ινφαντίνο: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου