Από την πρώτη στιγμή σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στάθηκε στο πλευρό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ
Στον Ευαγγελισμό βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να επισκεφτεί την Φώφη Γεννηματά και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της.
Το βράδυ της Δευτέρας, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εισήχθη εσπευσμένα λόγω πόνων που σχετίζονται με την βασική ασθένειά της στο νοσοκομείο προκειμένου να νοσηλευτεί. Λόγω της ανάγκης που έχει από ξεκούραση και περίθαλψη, αποσύρθηκε από τις εσωκομματικές διαδικασίες για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ.
Eυχές για «περαστικά και γρήγορη ανάρρωση», είχε μεταφέρει από εχθές στη Φώφη Γεννήματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του πρωθυπουργικού λογαριασμού στο Twitter, όπου και έγραψε πως επικοινώνησε, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.
Δείτε επίσης: Αναβάλλει την προεκλογική του εκστρατεία και ο Λοβέρδος
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους: Ελεγχόμενη κατάσταση
- Ομπλίκ Σεβίλ: Ο επόμενος μεγάλος σπρίντερ της Τζαμάικα
- Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο με πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης
- Ξάνθη: Η οικογενειακή ιστορία που εξελίχθηκε σε επιχειρηματική επιτυχία – Εκατό χρόνια «Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company»
- Εθνικό Θέατρο: Θεατρικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr