Αυτή είναι η προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου
Το Πρωτοδικείο απεφάνθη πως προσωρινά ο Νίκος Κουρής ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, δε θα μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομά του με επίκληση ότι είναι γιος του. Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων αναμένεται να εκδικαστεί στις 30 Νοεμβρίου.
Θυμίζουμε πως η κόρη του διάσημου συνθέτη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, έχει υποβάλλει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Κουρή, και στην αίτησή της υποστηρίζει ότι «αυτοπροβάλλεται και αναμειγνύεται σε διάφορες εκδηλώσεις και καταστάσεις της ρέουσας κοινωνικής ζωής ως ο γιός του Μίκη Θεοδωράκη.
Εμφανίζεται ως πρόσωπο –γόνος ενός Πνευματικού ανθρώπου που έχει αναγνωρίσει η υφήλιος, δήθεν εκπρόσωπος και συνεχιστής της Ιστορίας και του βάρους του μουσουργού Μίκη Θοδωράκη, προσποιούμενος ότι εκπροσωπεί όλη την οικογένειά του και δη εμένα και χρησιμοποιεί το επίθετο ‘Θεοδωράκης’ ως απόρροια σχέσης πατρός προς τέκνο, επιχειρώντας να προσδώσει κύρος και βαρύτητα στο πρόσωπό του , και συγχρόνως να προσδώσει κύρος και ποιότητα στην εκδήλωση που συμμετέχει αλλά συγχρόνως προσπαθώντας να προσχωρήσει και να εγκριθεί από την οικογένεια του μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη. Σε κάθε περίπτωση αποβλέπει στη δημιουργία κληρονομικού δικαιώματος επί κάθε στοιχείου της κληρονομιαίας περιουσίας του αποβιώσαντος».
- Συνταγή κοτόπουλου με κάστανα και μανιτάρια
 - Οι φαρμακευτικές δαπάνες φτάνουν το 9-20% των συνολικών δαπανών υγείας
 - Έκρηξη σε πετροχημικό εργοστάσιο στη Στερλίταμακ της Μπασκορτάσταν
 - Έκρηξη σε πετροχημική μονάδα στην Στερλίταμακ της Ρωσίας
 - Η Βραζιλία σημειώνει ρεκόρ στη μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου
 
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
 ![]()
						
  