Το μήνυμα της δημοσιογράφου του OPEN, Ευλαμπίας Ρέβη που «έσπασε» στον αέρα

Το μήνυμα από τη δημοσιογράφο του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Viral μέσα από την πλέον ανθρώπινη αντίδρασή της έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η δημοσιογράφος του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη.

propoli

Κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ στην Εύβοια για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το βράδυ της Δευτέρας, η δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα πλάι σε έναν ηλικιωμένο κύριο που της εξηγούσε την κατάσταση που βιώνει και την αγωνία του να μην πάθει κάτι το σπίτι του.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ευλαμπία Ρέβη θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του OPEN σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει».

«Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ» συμπλήρωσε, με ταπεινότητα, η Ευλαμπία Ρέβη στο μήνυμα της.

Δείτε επίσης:

Aliri

Loading