Τι έδειξε η ακτινογραφία που υποβλήθηκε η σορός του
Όπως έγινε γνωστό σήμερα, τα ξημερώματα έπεσε νεκρός ο 44χρονος Μάριος ο οποίος δούλευε σε ψιλικατζίδικο της Τούμπας, αφού ήρθε αντιμέτωπος με έναν ληστή στο μαγαζί.
Τα χτυπήματα που δέχτηκε αποδείχτηκαν μοιραία κι έτσι αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εν τέλει εξέπνευσε. Η Αστυνομία, η οποία πήγε στο σημείο του εγκλήματος αφού ειδοποιήθηκε από έναν περαστικό, βρήκε και έναν κάλυκα κάτι το οποίο έδειχνε ότι ο δράστης πυροβόλησε.
Μετά τον θάνατό του, οι γιατροί έκαναν ακτινογραφία στη σορό του από την οποία προέκυψε ότι το θύμα δέχτηκε και σφαίρα στο ύψος του θώρακα, αφού βρέθηκε βλήμα στον θώρακα.
Ο δράστης όπως όλα δείχνουν τον πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια η σφαίρα έφτασε μέχρι τον θώρακα. Τη Δευτέρα ο ιατροδικαστής θα κάνει τη νεκροτομή έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν αυτά που προέκυψαν από την ακτινογραφία.
Δείτε επίσης: Ξεκάθαρο «Όχι» Βορίδη σε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους
- Σημαντικοί αμερικανικοί βομβαρδισμοί σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
- Μπορεί να επιστρέψει η παραγωγή υποδημάτων στις ΗΠΑ;
- Οι μαρίνες: Το νέο επενδυτικό πεδίο για τη Wall Street
- Η Ίντερ σώζεται στο 90’+2 με Καρμπόνι και προχωρά στα νοκ άουτ
- ΟΠΕΚ+: Η αύξηση της παραγωγής αποδεικνύεται στρατηγική κίνηση, σύμφωνα με τον CEO της Rosneft
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr