Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου με την 8χρονη να βρίσκει φριχτό και ακαριαίο θάνατο.
Ειδικότερα όπως μετέδωσε το MEGA, στις 17:30 το κορίτσι εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική συρόμενη πόρτα του εργοστασίου, στην προσπάθεια της να εισέλθει στον εσωτερικό του χώρο.
Ένας υπάλληλος γύρω στις 17:50 αντιλήφθηκε το συμβάν και ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή της εγκατάστασης. Όμως, στις 18:30 μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εκ νέου στη μεταλλική πόρτα.
Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός της από τους πυροσβέστες ολοκληρώθηκε στις 21:10.
Συνολικά έχουν συλληφθεί 4 άτομα μεταξύ των οποίων η μητέρα και η γιαγιά της 8χρονης.
- Τραμπ: «Το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία» δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά
- Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο λέει η Επίτροπος Μεσογείου της ΕΕ
- Συναγερμός για επίθεση των Χούθι: Οι ΗΠΑ αποσύρουν προσωπικό από πρεσβείες στον Κόλπο
- Βαριά ήττα στην Ισπανία για τον Παναθλητικό, 98-51 από τη Χαϊρίς
- «Καθάρισε» στο φινάλε την Ουλμ ο ΠΑΟΚ με ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

