Τραγικός θάνατος 4χρονου κοριτσιού σε πισίνα βίλας στους Παξούς

Τραγικός θάνατος 4χρονου κοριτσιού σε πισίνα βίλας στους Παξούς

Σοκαριστική τραγωδία στους Παξούς: 4χρονο κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα βίλας ενώ οι γονείς του το αναζητούσαν. Το απόγευμα της Δευτέρας, ένα 4χρονο κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό σε πισίνα βίλας στους Παξούς, μετά από μια τραγική στιγμή κατά την οποία διέφυγε της προσοχής των γονιών του. Η μικρή ήταν το μοναχοπαίδι μιας οικογένειας από την Αλβανία, που ζει και εργάζεται στο νησί εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 3 μ.μ., το παιδί βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της οικογένειας, όπου έπαιζε. Για λίγα λεπτά, οι γονείς της δεν είχαν την επίβλεψή της, γεγονός που οδήγησε στην αναζήτησή της γύρω από το σπίτι από τη μητέρα και γείτονες, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αποτελέσματα.

Η βίλα όπου εντοπίστηκε βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι, και εκεί βρέθηκε αργότερα από τον μάγειρα της βίλας, ο οποίος είχε πάει για εργασία. Ο χρόνος που παρήλθε πριν την ανακάλυψη της μικρής είναι ιδιαίτερα κρίσιμος, καθώς οι τουρίστες που διαμένουν στη βίλα είχαν αποχωρήσει κατά την επίμαχη ώρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ η 4χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή. Αυτή τη στιγμή, η μητέρα του παιδιού κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Παξών και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την επόμενη μέρα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play